Okváth Anna: Más állapotok

Oldalszám: 224
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Megjelenés: 2014

Egyedül nem megy?
Mit teszel, ha egy szép napon szembesülsz a benned ketyegő biológiai vekker sürgetésével, ám reménytelenül szingli vagy?
Léna önálló fiatal nő, családi állapota: független, és ezt nem is hajlandó feladni.
Ám vágyik arra, hogy anya legyen.
Tervéhez a véletlen egy apát is a rendelkezésére bocsát - Iványi professzort, régi, rettegett egyetemi tanárát, aki feleségével gyermektelenül él.
Megállapodásuk világos: semmi gyengéd érzelem, semmi személyes. Az érintkezés egyetlen célja a kívánt terhesség.
Vajon mihez kezdenek, ha meglepő, más állapotokban találják magukat?
Mennyit ér a a becsület, az adott szó? Hol ér véget az értelem, és hol kezdődik az érzelem?



Most olvastam először Okváth Anna könyvet, és az igazat megvallva, hatalmas meglepetés ért! Ha magyar írótól vagy írónőtől kerül valami a kezem ügyébe, mindig félve kezdem el olvasni a könyvet (valószínűleg a sok bűnrossz kötelező olvasmány miatt (kivéve Az ember tragédiája és az Ábel a rengetegben, ezek mind nagy kedvencek maradnak)), de eddig szerencsére mindegyikben kellemeset kellett csalódnom! 😊





Okváth Anna
1985-ben születtem Siófokon. Kulturális antropológia-skandinavisztika szakpáron végeztem az ELTE Bölcsészettudományi Karán, Budapesten. A II. Aranymosás pályázat egyik nyertese voltam. Első regényem, a Más állapotok, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg, az Arany Pöttyös sorozat részeként. Szabadidőmben szívesen zenélek vagy olvasok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések